Забавни съвети , които ще ви впечатлят за летните гуми

Забавни съвети , които ще ви впечатлят за летните гуми

Първостепенната значимост на летните гуми

Няма спор , че летни гуми са една от най-главните съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на улицата – летните гуми имат голямо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните особености . Практиките дават представата , вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват чувствително по-благоприятно износване на предпазителя и по-малък спирачен път на сухи и влажни пътни настилки , спомагайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се любуват на изживяването. Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. При това , иновативната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми от линията на холдинга Maxxis

Maxxis е една от най-известните и успешни марки в интернационален мащаб. Още от образуването си през 1967 година, компанията се разширява неспирно съобразно най-модерните технологии и направления на пазара, за да обезпечи спокойствието и безопасността на водачите . Разнообразните модели  летни гуми на Maxxis притежават специфични характерности и преимущества . Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в особено трайни , и имат относително дълговременен живот, дори и при неточно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в важните канали и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и сигурността на пресечен терен.

Изключително качествени летни гуми 1
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми SYRON – богата гама

Моделите за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON съдържа три особени разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми на производителя SYRON

Ненужно е да се питате или тревожите за това какъв тип летни гуми да подберете , понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON състоят се от безкрай предимства привилегии на съответните условия пред останалите конкуренти. Изрично е , че периодически на пътната настилка има предпоставки да се зародят ненайдени и неподходящи обстоятелства .

Невероятни летни гуми 2
Невероятни летни гуми

Експертите от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви поднесем редица подбрани избори, и то на достъпни цени, също така и лукса по най-бързия и лесноосъществим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от специализираните  ни сервизи, които се намират на територията на цялата държава .

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три съществени надлъжни тръби отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и придвижването по незасъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което снижава звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна усъвършенстват солидността при сериозна скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Ключовите плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, оскъдното ползване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и незасъхнали шосета . Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при абсолютно всички  режими на експлоатация .

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 3
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми SYRON – спомагателни преимущества

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още множество приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обширни водни прорези, които осигуряват безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; наклонени , закръглени раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътната настилка и с които се прецизира придвижването и се ограничава вероятността от някакво сериозно обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира шофирането на мокра и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се извършва умерено разположение на напрежението при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно . Летните гуми на марката SYRON включват други любопитни и съществени отличителни белези . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-благоприятно сцепление в извънредни обстоятелства; технологията , която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено претоварване и рязко спиране – това са все неща, които вкупом с отбелязаните по-рано такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително конкурентен и първокачествен , което от своя страна е причината да си съперничи ефикасно с най-известните компании в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до нищожното . Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-малък разход на гориво.

Разновидности летни гуми 4
Разновидности летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни неща относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват съвършено сцепление и маневреност и обезпечават по-скоростно прекосяване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и неизсъхнало ; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, предимно при сериозна скорост; жилава нишка на коланите, които осигуряват по-успешна обратна връзка с пътната лента и точно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става въпрос за сцепление и прецизност на придвижването – това ги конституира като превъзходен избор за моменти, в които се изисква върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на компанията да създава увлекателно усещане от движението . Гамата включва големина от 17 инча до 21 инча.

Най-добрите оферти за летни гуми 5
Най-добрите оферти за летни гуми

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за България и ви предлагаме изобилие от първокачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително добри летни гуми 6
Изключително добри летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 7
Нашият каталог с летни гуми
Повече за  летни гуми 8
Повече за летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 9
Нашият каталог с летни гуми

Първостепенната значимост на летните гуми
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от линията на холдинга Maxxis
Летни гуми SYRON – богата гама
Летни гуми на производителя SYRON
Експертите от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – спомагателни преимущества
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни неща относно производителя Dunlop
За да завършим темата

Leave a Reply