хладилници

хладилници

Хладилниците – потребни и все по-смарт

Така сме свикнали с мълчаливото присъствие на хладилниците в домовете ни, затова има моменти, в които забравяме колко са важни всъщност те и се подсещаме колко са ни необходими в мига, в който нещо спре да работи както трябва. В такива моменти първо се поддаваме на гнева, после се поддаваме на притеснението, и финално се усещаме, че нито сме правили профилактика на хладилниците си, нито сме сме реагирали от „сигналите“, които са показвали, че че не всичко е както трябва. Стига се до деня, в който всички придобиват нови хладилници. В случай че точно в този момент сте на този важен етап от живота си, ние от Top Market сме тук, за да ви водим през процеса за купуване на хладилници, до разглеждането на всеки детайл и електронното пазаруване.

Ако са ви нужни нови хладилници, екипът на Top Market може да ви е от полза . За начало е добре да ви съобщим няколко любопитни факта.

Какви са перфектните градуси за работата на хладилниците

Питали ли сте се каква е границата на градусите в кухненското пространство, например, за да е нужно хладилниците, намиращи се там, да служат най-ефективно? Ние ще ви кажем – идеално е температурите да са е между 10 и 30 градуса по Целзий. Така хладилниците са оптимално и съответно работят на най-високо ниво.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Предлагаме разнообразни начини за пазаруването на хладилниците

След като сте харесали някой артикул и желаете да го купите от магазина в нашия сайт, чрез системата ни достигате до различни възможности да платите. Разполагате с опция да придобиете хладилниците чрез банково заплащане или чрез кредитна или дебитна карта. Естествено, ако използвате „Наложен платеж“, плащането щсие е на служителя на куриерската фирма. Ако пък решите, че ви е по-добре да разсрочите плащането си, може да стане, като посочите чрез коя банка и на какви вноски да стане. Вече сте наясно, че позволяваме на нашите клиенти да закупуват онова, което искат по начин, избран от тях. Замалко да пропуснем – доставката на хладилници а и на другите артикули няма да ви струва нищо!

Наясно ли сте как е правилно да се движат хладилниците?

Като професионалисти, разполагаме с отговора на този въпрос. Майсторите дават съвети хладилниците да се мърдат във вертикално положение заради наличието на компресора. В него има щифтове, произведени по такъв начин, че да олекотят натоварванията при естественото положение на хладилниците, то е – изправено положение. Затова и разместването във водоравна позиция не е за предпочитане.

На нашия сайт можете да видите най-различни хладилници

В богатия ни асортимент ще намерите хладилници с камери долу и горе, хладилници с възможност за една врата, Side by Side хладилници, хладилници , които са удобни за вграждане и, логично, витрини с хладилна технология. Както с всичко, което предлагаме,, и тук сме се постарали да демонстрираме продукцията на широка гама компании, за да предоставим максимално разнообразие на всеки наш клиент. Разбира се, и при хладилниците даваме достъп до опции за различно филтриране от магазина в наши сайр, които помагат за прецизни резултати. Целта им е всеки купувач да преценява сам каква подборка от артикули да му излязат.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Нуждаете се хладилници или друга бяла техника? Свържете се с нас още сега!

Професионалистите ни са в готовност да отговарят на всичките ви питания или ще ви дадат съвет относно хладилниците. В случай че се затруднявате в избора кой от харесаните от вас хладилници да занесете у дома, колебаете се какви са техните по-големи качества спрямо други или просто искате да зададете допълнителни въпроси, недейте да се колебаете, а задайте въпросите си на нашия екип. Това е възможно по най-различни начини – въпрос на ваш избор. За въпроси по отношение на хладилници или друга техника /други артикули ще ни откриете на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако се окаже, че питанията ви са предназначени за експертите ни по мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Тъй като хладилниците са полезни, вече са енергоспестяващи и някои дори са „умни“ , препоръчително е всички да преосмислим как се отнасяме към тях. Необходимо е да усетим наложителността от висок клас хладилник и полезните страни за начина ни на живот, които носи със себе си. Запознайте се с хладилниците в Top Market и вземете този, който ви е допанал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – потребни и все по-смарт
Какви са перфектните градуси за работата на хладилниците
Предлагаме разнообразни начини за пазаруването на хладилниците
Наясно ли сте как е правилно да се движат хладилниците?
На нашия сайт можете да видите най-различни хладилници
Нуждаете се хладилници или друга бяла техника? Свържете се с нас още сега!

1 thought on “хладилници”

Leave a Reply