Какво трябва да имаме предвид за различните видове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Какво трябва да имаме предвид за различните видове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Автогумите несъмнено са сред съществено важните елементи за всеки автомобил. Вашите автогуми изпълняват службата за постигането на максимално улеснение и комфорт във връзка с задвижването на автомобила , и обещават защитата от опасности , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички наоколо. Когато искате да постигнете тези очаквания обаче, е необходимо да заложите на сигурните автогуми. В следващите редове ще ви информираме за важните фактори, които е важно да се вземат под внимание при избора им . В допълнение, ще ви дадем няколко ефикасни направления необходими при следходните процеси по поставяне, така че всичко да протече по доказано най-добрия и сигурен начин за вас.

Достъпи цени

– в сайта пред вас ще се разгърнат автогуми на неподозирано ниски и удобни за вас цени. Експертите ни всеки ден проследяват новостите на нашия пазар в този смисъл , за да постигне гарантирана полза за доверените ни купувачи.

Насоки след съставянето на монтажа на автогумите

какво следва – след поставянето на гумите , продължавайте неизменно да поглеждате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на различни разлики в налягането им, външни дефекти , неизправности и такива евентуално несигурни знаци . Ако се сблъскате с такива , предвидливо потърсете решение на проблема, за да сте спокойни за безаварийно придвижване .

Вижте каталога ни с автогуми 1
Вижте каталога ни с автогуми

Как да закупите съответстващите ви автогуми?

Добре е при покупката на автогуми да се знаят няколко значително важни съображения и качества. Тези фактори ще ви помогнат да прецените кои са най-прилягащите и съответстващи автогуми за вашето превозно средство . Те започват от размера и различните показатели на автогумите, и достигат до подробности като тяхната цена и цел . По-нататък в статията ще узнаете всичко , което трябва ви бъде ясно за съответните фактори , изпълняващи главна роля в процеса на избор .

# Значими дадености , да предвидим в закупуването на автогуми

Размер – размерът логично е една от първите характеристики, които е необходимо да се планират. За всяка разновидност кола съществува съобразен размер автогуми, обикновено посочен в нейното ръководство . Задължително погледнете това упътване и се съобразете с показаните в него параметри. Избирането на непасващ за вашата кола размер автогуми би могло да последва някои нежелани действия при шофиране , като например повишен разход на енергия , стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от голямо значение в момента на покупка на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която съответната автогума може да поеме. От своя гледна точка пък скоростният индекс разкрива крайната приемлива скорост за съответната автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният показатели показват крайните нива при функционирането на дадените разновидности и модели автогуми, с които който и да е управляващ е задължен да се съобразява .

Цел – под „длъжност“ разбираме в каква пътна обстановка най-много ще се използват определените автогуми. Променливата ситуация на пътя предполага и специфични свойства и характерни черни от позиция на автогумите. Автогумите, създадени за управление в градски условия , е добре да осигуряват по-лека консумация на гориво и възможно най-кратък спирачен път. Ако нерядко шофирате по магистрали или други главни пътища, основни за избора на автогуми са тяхната устойчивост на високи скорости, доброто сцепление с пътната настилка и съпътстващия го комфорт при шофиране .

Разноски – съвсем в реда на нещата колкото по-качествени автогуми планирате да монтирате на използваното от вас превозно средство, толкова по-скъпа цена ще е нужно да платите за тях. И все пак замислете се стриктно за кой модел автомобил закупувате , по какви пътища мислите да го шофирате и кой тип характеристики на автогумите са от належащо значение за вас. Така ще сполучите да реализирате възможно най- подходящото и индивидуализирано съотношение между цена и качество при закупуването на автогуми.

Видове автогуми 2
Видове автогуми

Експресна доставка

– изпълняването на стоките от сайта ни във всички случаи се случва още в рамките на другия работен ден. Дори желаният тип гуми го няма в склада ни и е нужно моментално да бъде внесен от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Намерете автогуми 3
Намерете автогуми

Зимни предложения автогуми

– те са предназначени да създадат стандартното придвижване на колата в утежнени зимни условия , много пъти имащи фактори като наводнени улици , снежни навявания и замръзнали участъци . Имайки предвид този проблем са снабдени каучукова консистенция, имаща нужната разтегливост при ниски температурни градуси и подсигуряваща правилното взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми най-вече се поставят през октомври или ноември и се сменят през пролетта , когато сме сигурни , че студенините и поледиците са напълно отминали .

Автогуми – съвети от полза

По пътя на логиката след снабдяването с нови автогуми, е време и за прикачването им към тяхното превозно средство. Когато този момент настъпи все още има някои улесняващи процедури, които е находчиво да практикувате . Прочетете кои са те в продължението на текста:

оставете работата на специалисти – монтирането на автогуми е процес, който е задължително да се извършва само и единствено от специалисти , работещи в автомобилни сервизи. Не се залавяйте да осъществявате ремонти самоцелно , защото всяка зле поставена автогума е вероятно след това да да бъде следствие за доста неприятни пътни неприятности .

задните автогуми в изрядно състояние – задните колела по принцип не се обвързват с волана на превозното средство , което прави сцеплението с пътната настилка доста по-затрудняващо . Поради тази причина е хубаво отзад да се сложат най-новите или най-запазени автогуми придаващи максимален контрол върху превозното средство и минимализирането на затруднените моменти на пътното платно.

Разгледайте автогуми 4
Разгледайте автогуми

Готови сте да разгледате предложенията на фирмата за автогуми

Прегледайте списъка на сайта ни и си поръчайте точните автогуми за своя автомобил ! Разгледайте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разновидности автогуми 5
Разновидности автогуми
Вземете автогуми 6
Вземете автогуми
Вижте каталога ни с автогуми 7
Вижте каталога ни с автогуми
Вземете автогуми 8
Вземете автогуми
Невероятни автогуми 9
Невероятни автогуми

Достъпи цени
Насоки след съставянето на монтажа на автогумите
Как да закупите съответстващите ви автогуми?
Експресна доставка
Зимни предложения автогуми
Автогуми – съвети от полза
Готови сте да разгледате предложенията на фирмата за автогуми

Leave a Reply