seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда многобройни страници на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да измести Apple от първото място в класацията на най-рентабилните фирми в света. И разбирате ли защо? Заради Adwords! За изминалата година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 идват от обявите в AdWords. Това е вашият капитал и инвестициите на всички малки и големи предприятия, които не само плащат на Google, но и си спечелват клиенти от това.

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще получавате доклад за работата по вашия уебсайт, а всеки календарен месец – рапорт за промените по ясни критерии за SEO оптимизацията: нарастване на посещенията, промяна на местата в Google, количество уникални потребители, времетраене на посещенията, количество изработени и качени текстове, количество създадени външни линкове.

Seo оптимизация 1
Seo оптимизация

Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да оставите уебсайта си на отбора от запознати лица на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние се грижим за SEO оптимизацията на уебсайта ви, по проекта ще работят: SEO специалист, копирайтър, създател на линкове, онлайн маркетинг консултант, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще оценят статиите на уебстраницата и поведението на конкурентите ви, ще съставят насоки за технически промени по 252 насоки за SEO оптимизация, ще създадат линк билдинг график, и стратегия за периодично писане на актуално описание, ще се придържат към общо 24 файла, които оформят основата на вашата обособена SEO маркетинг стратегия за повишаване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го направи.

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да опитате да въведете насоките ни и сами като последвате описанията на тези страници. Ако обаче разполагате с членове на екипа, на които можете да поверите SEO оптимизацията, те е наложително да преминат през тренинг, да получават съвети и да има кой да следи работата при имплементирането на целия процес на SEO оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме със знанията да изпълним тези фактори за вашия уебсайт! Първоначалните резултати предполагат задълбочено обучение от поне три месеца и всекидневна работа от поне още 3 месеца след това.

Seo оптимизация 2
Seo оптимизация

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет сделките са от голямо значение за всеки бизнес! За изминалата година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а покупките им за изминалите 4 години са нараснали драстично с 230%! И тези показатели ще продължават да се повишават докато се доближат до данните в САЩ, където 1 от всеки 8 долара е използван за пазаруване онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е задължителен за вашия трафик – 72% от посетителите правят проверка в Google преди да купят, дори и покупката да е от даден магазин.

Клиентите ви наистина отделят дълги периоди от време във Facebook, затова възползвайте се и този канал за реклама. Но водещото предимство на seo оптимизацията е, че когато потребителят ви използва търсачките, той вече е осъзнал необходимостта от услугата и иска да открие от кого да го избере – от вашия уебсайт или от вашите конкуренти.

Ние се стремим да примамим този потенциален клиент точно на вашата страница! Независимо дали предлагате продукти или услуги, независимо дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 3
Seo оптимизация

Какво сме постигнали до момента с помощта SEO оптимизация

Google ни съветва да не обещаваме първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да споделим, че няма страници, по които да сме работили 6 месеца и които да не излизат на първи позиции в Google.

Как ставаш на първо място? Когато всички други застанат след теб! Вашият сайт ще излезе пред конкурентни сайтове когато има добра SEO стратегия, най-качествените входящи линкове, най-добре подредената структура, страниците с най-адекватно съдържание, най-добре избраните ключови думи и най-редовно обновяваното съдържание. Това не е мистерия, а напълно измерима задача, която ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД искаме да свършим и за вашата уебстраница!

В някои случаи сайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един сайт е водещ резултат в Google, там са привлечени много повече посетители, макар и това да не генерира непременно и до повече успешни сделки. Затова можете да разберете, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също има нужда от оптимизация – например да подобрите описанието на стоките, сумите, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това звучи чудесно, но знаете ли, че само докато четохте този текст за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 млн. проверки и са индексирани над 21 000 новосъздадени уебстраници. Конкурентните сайтове не спят! Недейте да спите и вие!

Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница има възможността да излиза на първи места в Google.

Всеки клиент е несравним и същото се отнася за всяка страница! Поради тази причина и вашата уебстраница се нуждае от несравнима SEO оптимизация и график, изготвена според компанията ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на номер 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за извеждането и на вашата страница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7
Seo оптимизация
Seo оптимизация 8
Seo оптимизация
Seo оптимизация 9
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво сме постигнали до момента с помощта SEO оптимизация
В някои случаи сайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

1 thought on “seo оптимизация”

Leave a Reply